De små spirer

Det gode fundament

Velkommen til Min private børnepasningsordning, De små spirer😀 

Jeg hedder Dorte Andersen, jeg er 51 år. Har arbejdet som kommunal dagplejer ( i Stevns kommune) i 15 år, og været rigtig glad for det. I Dec. 2011, valgte jeg  dog at sige mit job op, og starte op privat, det har jeg bestemt ikke fortrudt. 🙂

Jeg er godkendt af Stevns og Faxe og Køge kommune, til at have fem børn. Det udelukker dog ikke at jeg kan modtage børn fra andre kommuner, så længe antallet af børn i alt, ikke overstiger fem.

Jeg kan tilbyde dit barn en tryg, omsorgsfuld og forudsigelig hverdag, med en sund forplejning. Udvikling der foregår gennem leg, og aktiviteter ude som inde, i det lille nære miljø.

Jeg bor på stevns, i Gevnø/Lyderslev, sammmen med min mand Steffen. Vi har tre børn: Mikkel på 27år, Maja på 24år, og Magnus på 21år. De bor ikke længere hjemme. 
  
Vores hjem er røgfrit!

Fagligt arbejder jeg målrettet med at stimulere børnens: Personlige udvikling, Sociale kompetencer, Sanser, Sprog og Motorik.
Mit mål med det enkelte barn, er at bygge et fundament, der indeholder: Godt selvværd. God selvtillid. God sproglig og motorisk udvikling. Et omsorgsfuldt og selvhjulpent barn i udvikling. Så han/hun, er godt rustet til at starte i børnehave (Den store verden) Når tiden hos mig, er slut🙂

I 2019 tog jeg en uddannelse i mindful dagpleje. Det betyder at vi hver dag finder tid til at fordybe os i børne yoga, eller en Børne meditation. Det er noget som både børnene og jeg elsker, og det giver uden tvivl et helt fantastisk nærvær og en ro i dagligdagen.  

Vi har to tønder land natur, at boltre os på, samt diverse dyr. 
Jeg bor i cykelafstand til skov og strand, hvilket er noget jeg benytter mig meget af. Jeg kommer omkring på en christiania cykel, med plads til fire børn i kassen en cykelstol bagpå, så der er plads til alle fem børn. 
😀

Jeg har en bil med plads, til alle børnene. Det giver os mulighed for at komme lidt længere væk på udflugter. Jeg har selv fem Rømer autostole. 
Vi kører bla, I mini zoo, på juletur, i teateret, mm.
I vinter halvåret går vi til rytmik, i lyderslev kirke, sammen med andre andre dagplejere, får vi inspiration fra rytmik pædagog.
🙃

Vi besøger spjellerup fribørnehave hver anden fredag, her lære børnene bla. at være i et større fællesskab, så børnene er bedre  rustet når de skal starte i børnehaven 😀

Jeg bruger størstedelen af tiden i Naturen. Jeg lægger stor vægt på nærvær, omsorg, sang, spil og rytmik. Bruger redskaber som: sansekufferter, sansebaner, bolde, bøger, puslespil mm.
ved at mødes med kollegaer til rytmik, og besøge Spjellerup fribørnehave, øver børnene sig i at rumme et større fællesskab.
Jeg bruger babytegn, med stor succes😀

Sidste fredag i hver mdr. mellem kl. 15-16, er der forældre kaffe/the og kage, for de forældre der har tid og lyst. Her er der mulighed for forældrene at lære hinanden at kende, og evt. aftale at bruge hinanden ved min ferie og eventuelle sygedage.

Har du lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 60859754.🙃

Adr. Gevnø gade 32, 4660 St.heddinge.
Mail: kermose32@gmail.dk

Skriv din besked her. Udfyld formularen:

Nyeste kommentarer

07.12 | 16:34

Super dejligt billede

...
03.12 | 15:26

Hej Lisbeth:o) Og selv tak for lån af to dejlige og sjove børn

...
25.11 | 11:02

Hej Dorte. Tak for 2 x dagpleje til mine børn. De er begge blevet rigtig gode til alt, takke være din opmærksomhed og interesse i børnene. Knus fra Lisbeth mf.

...
10.05 | 00:38

Det her! Det er livet Emma..

...